Tom Hanks: Δεν τρέφει «κανένα σεβασμό» για ανθρώπους που δεν φοράνε μάσκα

POP UP TEAM
/
7 Ιουλίου, 2020

Ο Τομ Χανκς δεν έχει «κανένα σεβασμό» για όσους δεν φοράνε μάσκα: «Δεν το καταλαβαίνω»

Ο Τομ Χανκς, ο οποίος προσβλήθηκε νωρίτερα φέτος από κορωνοϊό, λέει πως δεν τρέφει «κανένα σεβασμό» για ανθρώπους που δεν φοράνε μάσκα δημοσίως στη διάρκεια της πανδημίας.

Ο διάσημος ηθοποιός με την σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό ενώ έκανε γυρίσματα στην Αυστραλία, τον Μάρτιο. Πολλές κυβερνήσεις συστήνουν πλέον μάσκες προστασίας, αλλά στις περισσότερες χώρες η χρήση δεν είναι υποχρεωτική.

«Δεν το καταλαβαίνω, απλώς δεν το καταλαβαίνω, είναι κυριολεκτικά το λιγότερο που μπορείς να κάνεις», σχολίασε ο Τομ Χανκς, μιλώντας στο Associated Press με αφορμή την προώθηση της τελευταίας ταινίας του.

«Όταν οδηγείς ένα αυτοκίνητο, πρέπει να συμμορφώνεσαι στα όρια ταχύτητας, να χρησιμοποιείς το φλας, να μην χτυπήσεις πεζούς. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτά τα τρία πράγματα, τότε δεν πρέπει να οδηγείς αυτοκίνητο. Αν δεν μπορείς να φοράς μάσκα, να πλένεις τα χέρια σου και να τηρείς τις αποστάσεις, τότε δεν έχω κανένα σεβασμό για σένα, φίλε μου», σημείωσε. 

Οι ΗΠΑ βρίσκονται πρώτες στην κατάταξη των χωρών ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού και θανάτων από covid-19.

Λόγω της πανδημίας, η νέα ταινία του Τομ Χανκς με τίτλο «Greyhound» θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Apple TV+ αντί να προβληθεί στους κινηματογράφους.

 

Με πληροφορίες από BBC

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved