Στο πλευρό του Μπάιντεν ο Μπραντ Πιτ, εκφωνεί το προεκλογικό του σποτ

POP UP TEAM
/
28 Οκτωβρίου, 2020

Έπειτα από την ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον που δημοσίευσε φωτογραφίες από τη στιγμή που άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, δηλώνοντας ότι ψήφισε τον Τζο Μπάιντεν σειρά παίρνει ο Μπραντ Πιτ. O ηθοποιός του Χόλυγουντ υποστηρίζει τον Τζο Μπάιντεν για πρόεδρο των ΗΠΑ ενώ παράλληλα δανείζει τη φωνή του στο νέο προεκλογικό σποτ του υποψηφίου των Δημοκρατικών με τίτλο «Make Life Better».
«Η Αμερική είναι ένα μέρος για όλους», λέει ο Πιτ στο νέο σποτ.

«Για εκείνους που επέλεξαν αυτήν τη χώρα, για εκείνους που πολέμησαν γι’ αυτήν. Μερικοί Ρεπουμπλικάνοι, μερικοί Δημοκρατικοί και οι περισσότεροι, κάπου ενδιάμεσα, όλοι αναζητούν το ίδιο πράγμα: κάποιος που καταλαβαίνει τις ελπίδες τους, τα όνειρά τους, τον πόνο τους. Κάποιον να ακούει, να ενώνει, να εργάζεται καθημερινά για να κάνει καλύτερη τη ζωή σας και των οικογενειών σας», συνεχίζει στο σποτ ο ηθοποιός.

«Για να σας κοιτάζει στα μάτια, να σας αντιμετωπίζει με σεβασμό και να σου λέει την αλήθεια. Να δουλέψει εξίσου σκληρά για τους ανθρώπους που τον ψήφισαν, αλλά και για εκείνους που δεν το ψήφισαν» καταλήγει το σποτ.

Υποστηρικτής του Μπαράκ Ομπάμα ήταν ο Μπραντ Πιτ κατά τη διάρκεια των προεδρικών του αγώνων το 2008 και το 2012.

Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, πολλοί διάσημοι δηλώνουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Μπάιντεν.

 

Με πληροφορίες από ert

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved