Ο Κάνιε Γουέστ παραδέχθηκε την ήττα του στις εκλογές των ΗΠΑ- Στόχος το 2024

POP UP TEAM
/
4 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Κάνιε Γουέστ παραδέχτηκε με ένα tweet την ήττα του στις προεδρικές εκλογές του 2020, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν το βάζει κάτω και θα διεκδικήσει ξανά να εκλεγεί το 2024. Η υποψηφιότητα του 43χρονου ράπερ είχε συζητηθεί πολύ, με την Τζένιφερ Άνιστον, μεταξύ άλλων, να δηλώνει «Δεν είναι αστείο να ψηφίζεις τον Κάνιε. Σοβαρευτείτε».

Η ανάρτηση της… ήττας έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Twitter με μια φωτογραφία που δείχνει το Κάνιε να στέκεται προφίλ μπροστά σε έναν χάρτη με τα αποτελέσματα, συνοδευόμενη με την slang έκφραση «welp» που δηλώνει απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Μαζί και το μήνυμα «Kanye 2024». 

Ο Κάνιε, που δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό και την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε να κυνηγήσει την… εξουσία εν μέσω φημών για επιδείνωση των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τη διπολική διαταραχή. Ο Κάνιε εμφανίστηκε στο ψηφοδέλτιο σε 12 πολιτείες.

Σύμφωνα με τη New York Post, o δημοφιλής ράπερ πήρε 6.000 ψήφους στο Κολοράντο, πολιτεία που πήγε στον Μπάιντεν. Στο Βερμόντ, που επίσης «πήγε» στον Μπάιντεν πήρε πάνω από 1.200 ψήφους. Στο Άρκανσας, 3.979 ψήφους, ενώ πάνω από 6.200 άτομα τον ψήφισαν για πρόεδρο στο Κεντάκι και άλλοι τόσοι στη Μινεσότα. Όσο για την πολιτεία που τον στήριξε όσο καμία άλλη, αυτή είναι το Τενεσί, όπου ο Κάνιε κέρδισε 10.188 ψήφους!

Ο Κάνιε πάντως δήλωσε ότι ψήφισε τον εαυτό του, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε ισχυριστεί ότι ο Θεός του είπε ότι τον θέλει για πρόεδρο.

Ο ράπερ είχε δηλώσει στο Forbes πως ασθένησε τον Φεβρουάριο με Covid-19 και πως θα ήταν καχύποπτος με οποιαδήποτε εμβόλια αναπτυχθούν για την πρόληψη του κορονοϊού. Επαναλαμβάνοντας εσφαλμένες θεωρίες που συνδέουν τα εμβόλια με διαταραχές στην ανάπτυξη των παιδιών, είχε δηλώσει: «Όταν λένε πως ο τρόπος για να αντιμετωπισθεί η Covid είναι ένα εμβόλιο, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός». «Αυτό είναι το σημάδι του θηρίου. Θέλουν να βάλουν “τσιπάκια” μέσα μας, θέλουν να κάνουν κάθε είδους πράγματα, για να μας κάνουν να μην μπορούμε να περάσουμε τις πύλες του παράδεισου», πρόσθεσε. Τίποτα από αυτά δεν θα κληθεί να υπηρετήσει στην πράξη καθώς (ευτυχώς!) δεν πήρε ικανό αριθμό ψήφων.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved