Η Margot Robbie λέει ότι έπαιξε στο Bombshell για να μάθει για τη σεξουαλική παρενόχληση

Wikimedia Commons / Gage Skidmore
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
25 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

«Δεν ήξερα τον ορισμό της σεξουαλικής παρενόχλησης και αυτό είναι σοκαριστικό».

Η ταινία Bombshell του 2019 του σκηνοθέτη Jay Roach βασίστηκε κυρίως σε αληθινές αφηγήσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσαν οι γυναίκες στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, με τη Charlize Theron να υποδύεται τη Megyn Kelly, τη Nicole Kidman να απίζει την Gretchen Carlson και τη Margot Robbie να παίζει… ένα φανταστικό πρόσωπο που δεν υπήρχε πραγματικά.

Αλλά, όπως αποδεικνύεται, η Robbie δεν συμμετείχε στην ταινία, ώστε να δραματοποιήσει πραγματικές εμπειρίες ενός αληθινού προσώπου ούτως ή άλλως. Μιλώντας σε μια εκδήλωση της βρετανικής ακαδημίας κινηματογράφου αυτή την εβδομάδα, η αυστραλή ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποφάσισε να παίξει στην ταινία επειδή ήθελε να μάθει για τη σεξουαλική παρενόχληση, κάτι για το οποίο προφανώς δεν ήξερε τίποτα εκ των προτέρων.

«Συνειδητοποίησα ότι ως άτομο με μια αναγνωρισμένη θέση στον χώρο, οικονομικά ανεξάρτητη και αυτάρκης δεν ήξερα τον ορισμό της σεξουαλικής παρενόχλησης και αυτό είναι σοκαριστικό», εξήγησε.

Πρόσθεσε ότι ήταν «τρομοκρατημένη από το πόσα λίγα γνώριζε για το θέμα και με ποιο τρόπο όσοι παρενοχλούν στους χώρους εργασίας μπορούν να την γλυτώσουν εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ο ορισμός της σεξουαλικής παρενόχλησης βρίσκεται σε μια γκρίζα ζώνη».

Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η Robbie είπε ότι η ταινία I, Tonya ήταν η πρώτη της ταινία στην οποία ένιωθε ότι είχε γίνει πραγματικά καλή ηθοποιός. Η ταινία κυκλοφόρησε αφού έκανε το ντεμπούτο της ως Harley Quinn στο Suicide Squad. Μετά από αυτό ένιωσε έμπνευση ώστε να αρχίσει να προσεγγίζει ενεργά τους σκηνοθέτες με τους οποίους ήθελε να συνεργαστεί. Ένας από αυτούς τους σκηνοθέτες ήταν ο Quentin Tarantino, ο οποίος αργότερα έβαλε την Robbie να παίξει την Sharon Tate στο Once Upon A Tim In Hollywood.

http://www.youtube.com/watch?v=B2G9-KhBek8

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved