Ο Lucien Laviscount φαβορί για τον νέο James Bond

Copyright Instagram @its_lucien
POP UP TEAM
/
4 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Θα είναι ο Lucien Laviscount ο επόμενος James Bond; Αυτό το ερώτημα φαίνεται ότι θέτουν διεθνή ΜΜΕ, ερμηνεύοντας το έντονο ενδιαφέρον της παραγωγού των θρυλικών ταινιών προς το πρόσωπο του ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix «Emily in Paris».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Lucien Laviscount φαίνεται ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Barbara Broccoli, με τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Daniel Graig. O 30χρονος ηθοποιός που υποδύεται στη σειρά «Emily In Paris» τον καρδιοκατακτητή Άλφι θεωρείται ότι βρίσκεται στην ιδανική ηλικία για να υποδυθεί τον James Bond. Άλλωστε, η Barbara Broccoli έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει ο επόμενος ηθοποιός να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα για 15 χρόνια, γεγονός που αποκλείει το πρώην φαβορί Idris Elba, ο οποίος έκλεισε τα 50 του χρόνια τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Φαίνεται, όμως, ότι η συμμετοχή του Lucien Laviscount στο Celebrity Big Brother το 2011 είναι ένα μειονέκτημα για την «υποψηφιότητά του» ως πράκτορας. «Ο Lucien πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Είναι ένας σούπερ ταλαντούχος ηθοποιός, είναι εξαιρετικά όμορφος και τους τελευταίους 18 μήνες έχει κερδίσει πολλούς νέους θαυμαστές, από τότε δηλαδή που συμμετείχε στο Emily In Paris», αναφέρει πηγή στην Daily Mail και προσθέτει: «Οι παραγωγοί του Bond λένε ήδη πως μπορεί να τον δούμε με το σμόκιν του 007. Αλλά, υπάρχει ένα σημείο που κολλάνε, και αυτό είναι το Big Brother. Ο Lucien εμφανίστηκε στο σόου σε μια εποχή που η καριέρα του ως ηθοποιός δεν ήταν τόσο προβεβλημένη όσο τώρα. Η Barbara, πάντως, είναι πολύ γοητευμένη από εκείνον».

Ο Lucien Laviscount συμμετέχει στο «Emily In Paris» από τον δεύτερο κύκλο. Υποδύεται τον Βρετανό τραπεζίτη που κέρδισε την πρωταγωνίστρια Emily μετά τη γνωριμία τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων γαλλικών. Για χάρη της αρνήθηκε μια δουλειά στο Λονδίνο και παρέμεινε στο Παρίσι για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Ο πρώτος ρόλος του Lucien Laviscount ήταν στο δράμα του BBC «Clocking Off», προτού τον δούμε στο «Coronation Street» να υποδύεται τον κολυμβητή Ben Richardson. Μετά το πέρασμά του από το Celebrity Big Brother, πρωταγωνίστησε στο «Waterloo Road», πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ και αναλάβει τον ρόλο του Earl Grey στην κωμική σειρά τρόμου «Scream Queens» του Fox. Έπαιξε επίσης στο δράμα «Peacock» του BBC3, καθώς και στην ταινία του Netflix «Your Christmas Or Mine» μαζί με την Angela Griffin και τον ηθοποιό του Sex Education, Asa Butterfield. Ο Laviscount φέρεται να έχει βγει ραντεβού με διάφορες διασημότητες, όπως η Kelly Osbourne και η τραγουδίστρια των Little Mix Leigh-Anne Pinnock.

Υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία James Bond είναι και ο 32χρονος πρωταγωνιστής του Kick-Ass, Aaron Taylor-Johnson.

Από την Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved